footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto footer-foto
  • Burggraaf de Nieulantlaan 6
  • 8200 Brugge (zijstraat Gistelsesteenweg)
  • Tel. 050/39.18.60
  • Fax.
  • info@astralux.be

Leefveranda Brugge

Leefveranda Brugge: de veranda van Astralux met het comfort van een leefruimte.

Vroeger stond een veranda synoniem voor een te hete plaats in de zomer en een te koude plaats in de winter. Door beter te isoleren, in vergelijking met een klassieke veranda, kan men in een leefveranda van Astralux het ganse jaar genieten en dit op een comfortabele manier. De leefveranda is een extra leefruimte met oneindig veel mogelijkheden.
Al onze veranda's worden standaard voorzien van inbraak vertragend beslag. en zonbeheersende beglazing met neutraal uitzicht.

Astralux: wij zijn pas tevreden als u het bent.

Astralux is een verandabouwer uit Brugge die staat voor kwaliteit. Voor Astralux is er geen enkele veranda - leefveranda dezelfde. Ieder project wordt daarom persoonlijk benaderd. Aan de hand van uw wensen maken onze mensen een uitgewerkt plan op met een correct offerte. Hebt u nog specifieke wensen of vragen? Wij staan steeds klaar voor advies.
Voor Astralux is duidelijk overleg en communicatie zeer belangrijk. Wij produceren alles in onze eigen atelier, zo kunnen onze ervaren vakmensen alle aandacht schenken aan kwaliteit en afwerking. Wij dragen service hoog in het vaandel.

Wenst u het ganse jaar genieten van uw veranda? Contacteer leefveranda Brugge en u kan al beginnen dromen van uw extra leefruimte.

Leefveranda Brugge By Astralux

www.leefveranda-brugge.be